Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN INDIVIDUALISTISKT KARAKTÄRISTISK PERSONLIGHET

Hon var en  attraktiv  tjej, med  stil, intellektuell
och målmedveten, och  det  var  många  som  för-
sökte dejta henne, förgäves. Hennes  prioriterin-
gar var av annat  slag,  som  gav  henne  en slags
mystisk och gåtfull  utsrålning. Hon var ej heller
någon " socialt  anpassad " person  utan gick sin
egen väg i praktiskt taget  allt, hon  var lite av en
katt,egensinnig och med  hög  svansföring,graci-
ös gång som om hon gick på ägg,eller moln.Hon
gjorde sig inte till vän, med vem som helst  så de
de nobbade kavaljererna blev  hämndlystna, och
kvarerets  tjejer  avundsamma och man spred ut
lögner  om  att  "  det är ingen som vill ha henne"
samt  att "hon ligger med alla som vill"  men  när
sanningen  praktiserar sig och inte lögnerna, har
de inget  att  vinna, utan  har  förlorat  ännu  mer,
och personligheten överlever dem alla, men oper-
sonligheten överlever aldrig sig själv.
                                          *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-16 04:09



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
....och karaktären tilltalar mig,pålitlig sådan.
2014-06-16

  mare VIP
Din text
tilltalade mig
väl formulerad
placerar den
tillsammans
med andra
sparade bokmärken!
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP