Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senruy


Avgörande


Bli sedd med hjärtat

inga kyliga ögon

det kan rädda dig




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-06-17 11:32



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Bli sedd med hjärtat
det kan rädda Din själ
inga kyliga ögon
bara någon som vill dig väl!

En underbart skimrande liten
pärla
som säger så mycket!
underbart!
Sparas i mitt Hjärteskrin!

2014-06-18

  Lars Hedlin
Mycket bra :)
2014-06-18

  © anakreon VIP
Insiktsfullt och vackert budskap.
2014-06-18

  anits VIP
Så klokt och berörande skaldat!
2014-06-17

  Monika A Mirsch VIP
hjärtevärmande för alla djupfrysta - utfrysta - välj det hjärta som ser dig - spring undan de ögon som förgör dig: en prosaisk kommentar till din utsökta haiku - Applåd!
2014-06-17

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2014-06-17

  Chawa VIP
Gudomlig visdom väl inbakad i en fyndig och välmenande liten dikt! Du kan verkligen få till både djup och mening med få ord!
2014-06-17

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...
2014-06-17

    Dan Myrbeck
Mycket bra!
2014-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Stor visdom på några få rader!
2014-06-17

  Anya VIP
Klok uppmaning. Det gäller att välja vilka blickar man ska se. Kunna dra ner visiret liksom när de kyliga blickarna kommer.
2014-06-17

    ej medlem längre
hjärtats äkthet
2014-06-17

  Maj-Lis VIP
Såååå sant
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP