Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dröm och verklighet

Jag står och ser ut över havet
med vattnet kluckande mot klipporna
Jag är ensam på stranden med
måsarna som skrattar över mitt huvud
Barfota går jag i den våta sanden
känslan är alldeles underbar
En våg av känslor sköljer över mig
och lämnar spår av saltsmak över mina läppar

ett skrikande ljud hörs genom luften
ett isande skratt som väcker mig hänsynslöst
verkligheten greppar mig hårt
hans skratt får mig att rysa
rummet suckar ljudligt och lyssnar på våra andetag
långt bortifrån hörs kluckande vågor
och måsars skratt
fantasin vaggar mig varsamt in i lugnet
mumlande röster som surrande bin dör bort
där jag sakta försvinner in i min verklighet




Fri vers av Redblood
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-17 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Redblood
Redblood