Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgfrihet

Att förstå att döden
stod intill mig,
gör mig tacksam att
livet finns i mig,
men ändå sorgsen,
att inte våga ta
livet med en
klackspark.




Fri vers av Shifra
Läst 150 gånger
Publicerad 2014-06-22 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra