Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen i Närke

LIVET HAR SKIFTNINGAR
då dagens ljus går över i kvällens skymning

LIVET HAR SKIFTNINGAR
då den lätta dimman går över i nattens dagg

LIVET HAR SKIFTNINGAR
då allt fantastiskt går över i varför

LIVET HAR SKIFTNINGAR
från liv till död

DÖDEN HAR SKIFTNINGAR
men vi känner till få

det går inte att förstå




Fri vers (Fri form) av Anna Hildegard
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-23 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Hildegard