Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR SORGEN VAR SOM STÖRST




Ramlade ner i ett svart hål

Famlade i mörkret

Visste inte efter vad

Men fortsatte ändå




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-06-25 08:39



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du ser det mörkret är
2014-06-27

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt trots det mörka...
2014-06-26

    ej medlem längre
Starka känslor, känns igen.
2014-06-26

  Ljusletaren
Bra beskrivet/ kram
2014-06-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh, så det är
i livet här man
vet aldrig vart
det bär, bara ett
orkar man hålla ut
kan man se
en glimt av ljus...
2014-06-25

  Rise Little One
Igenkännande känslor...
2014-06-25

  Lehva VIP
Sorg..desperation...frustration...
Vissa saker går inte att förändra. Det går bara att försöka överleva.
Tiden läker inte. Men den lindrar kanske.
Vackert beskrivet.
2014-06-25

  WyS VIP
Så kan det kännas!
2014-06-25

    Dan Myrbeck
Vi känner igen oss!
2014-06-25

  walborg
Ett så fruktansvärt tillstånd
2014-06-25

  Maj-Lis VIP
Starkt...berörs
2014-06-25

    ej medlem längre
Så ont det gör att läsa dina ord.
2014-06-25

  Connie
Så starkt av dig! Många skulle bli mörkrädda för mindre!
2014-06-25

  louisegirl
Bra förmedlat, när mörkret är som djupast <3
2014-06-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Efter mörker kommer ofta ljus. Även om man misströstar!
2014-06-25

  Lars Hedlin
Att starkt stå kvar
2014-06-25

  Ida-Marianne
Ta ett steg i taget. Vissa dagar räcker det med ett halvt steg, men fortsätt klättra mot ljuset!
2014-06-25

    ej medlem längre
Bra Marita!
2014-06-25

  Palett
Bra beskrivning av ett svårt tillstånd !
2014-06-25

  Stefan Höglund
Det är många som får den känslan, men det är positivt att du fortsätter ändå
2014-06-25

  Maria Natasja
Ja, precis så kan det vara...bra skildrat...
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP