Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att välja

Andas

Stänga av

Andas

Sätta på

Gå vidare, gå.

Ligga

Lugnt och stilla

Knulla hårt

Vara tyst

Det är svårt

Be om mera

Älska flera?

Du eller han.

Passionerad pojke eller trygg man?

Älska, åtrå
Att alltid vara så jävla på

Tröttna på sig själv

Vela, undra, väga för och emot

att vara sitt eget värsta hot.






Fri vers (Fri form) av madmonkey
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-25 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madmonkey