Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden som sårar

Sida vid sida
Du sa
Andas inte på mig
Rör mig inte
Ord som sårar, utan mening

Men ändå ska jag finnas nära
Nära till hands
På dina villkår

Mitt hjärta sviktar
Flyter runt på ett stort hav och träffas hårt av varje våg
Jag är kär
Men jag får inte ut mina känslor
Kan inte visa dem till fullo

När solen snart går upp, vad blir vår sanning då?




Fri vers (Fri form) av Stoft av Stjärnor
Läst 126 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-27 01:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2014-06-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl satt i ord!
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Stoft av Stjärnor