Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VILL!





Ta hand om mig själv
inte bli omhändertagen


Vara en tillgång
inte en belastning


Fortsätta leka

Har skaffat nytt pass




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-06-27 08:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vem vill inte det...trevlig text...
2014-06-28

  Bibbi VIP
Tack för denna inspirerande text!
2014-06-28

    ADI Nehlin
Bra inställning till livet, fångat i en bra text. Lek så länge du orkar.
2014-06-28

    ej medlem längre
Livsglädje, härligt!
2014-06-28

  Alicia Stenfors
Du är en tillgång, Marita!
2014-06-27

  Maj-Lis VIP
Bra...vi får in te sluta att leka
2014-06-27

  Lena Själsöga Keijser
tycker om
2014-06-27

    Dan Myrbeck
Lycka till på
resan genom
livet!
2014-06-27

  Anya VIP
Frihet, självständighet, förväntningar...din text andas mycket.
2014-06-27

  Lars Hedlin
Kramar till dig!
2014-06-27

  Connie
Vad härligt, tack för denna livgivande text! Vi slutar inte leka för att vi blir gamla, vi blir gamla för att vi slutar leka.

Är man vuxen får man inte leka bara för lekandets skull! Vi måste våga trotsa samhällets normer och värderingar!

Faktum är att människor kommer att förstå mer om oss efter en timmes lek än efter ett års konverserande!
2014-06-27

    ej medlem längre
Dina ord strålar av styrka och livslust.
2014-06-27

    ej medlem längre
Allt gott till dig!
2014-06-27

  Lehva VIP
Vilken härlig och livsglad dikt:-)
2014-06-27

  louisegirl
Ja precis så..
Bra skrivet!
2014-06-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Bravo! Vem vill vara en belastning? Nej, livet ska levas så länge vi orkar.
2014-06-27

  Ljusletaren
Ps Grattis ska det stå och ingenting annat *ler*
2014-06-27

  Ljusletaren
Livsglädje i varje ord och gratis till det /kram
2014-06-27

    ej medlem längre
Ja, så är det. Det finns många som håller sig vitala, låt oss lära av dem!
2014-06-27

  Cathrin M
Tycker särskilt om raden "Har skaffat nytt pass". Glädjen i att kunna starta om.
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP