Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är en dans på höstens gula löv


Aldrig har jag sett mer djupa ögon
än dina då du stänger ögonlocken
Du får det att se så enkelt ut,
bara blunda och glömma alla svek

Men att gömma sig bakom blindhet
är varje förlorares fall
och jag vägrar att låta mig sväpas
iväg i vindarnas stormiga dans

Så håll min hand och håll den hårt
för imorgon kommer jag att blekna
hur mycket jag än älskar oss så
är sanden i vårt timglas snart slut

Så älska mig och älska mig hårt
för nu har tiden runnit ut

- Dina löv har fallit




Fri vers av P.J
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-03-29 10:32



Bookmark and Share


  Jennie
Vackert och jag känner det sköra i det du skriver. Du fångar mig.

Jennie
2006-03-29
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J