Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en moders kärlek


du var aldrig så vacker
som när du grät
i den famn som fött dig

moderns tröstande ord
den sårade mannen
som kärleken törnat

återvänder till den kvinna
som lärt honom älska




Fri vers av Vinda.
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-28 21:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Djupt berörande.
2014-06-29

  Lehva VIP
Vacker och vemodig:-)
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Vinda.