Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÅ - NU




När jag var yngre
Satt jag på en extrastol

De äldre satte sig först



Nu är jag äldre
Sitter på en extrastol

De yngre sätter sig först




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-06-29 08:37



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ser dina händer öppnas
ur dem stiger
visdom

du så givmilt skänker
2014-07-01

  Åsa Njunjes
Ojoj, hur har det blivit? Bekymrar jag mig i onödan över respektlöshetens ökade inflytande eller gör vi oss alla en otjänst av oförmågan att gjuta in den i kommande generation? Lite jobbig fråga som kliar på kroppen.
2014-06-30

  Minkki VIP
andra tider, andra seder ;)
2014-06-30

  mickech
*ler* visst är det så, mycket träffsäkert.
2014-06-30

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, det har verkligen ändrat sej...bra skrivet...
2014-06-29

    ej medlem längre
Ja, här fångar du det alla vi äldre kan se - och jag tycker inte riktigt om den utvecklingen. Bra fångat!!
2014-06-29

    ej medlem längre
Dina texter är alltid outstanding!
2014-06-29

    Monica Kvist VIP
De yngre har lärt sig att ta för sig. Det fick aldrig vi lära oss.
2014-06-29

  Lehva VIP
Träffsäkert. Och sant. Tyvärr.
Du lyckas beskriva detta med. Bravo:-)
2014-06-29

    ADI Nehlin
Intressant hur det har blivit..man undrar. Väl skaldat.
2014-06-29

  Lars Hedlin
JA ibland undrar man var tiden har fört oss...
2014-06-29

  Angel of love
Ja respekten har tynat bort.
2014-06-29

  louisegirl
Exakt så är det..
Bra skrivet!
2014-06-29

  Connie
Där satt den, älskar hur du ger aha-upplevelser!
2014-06-29

    ej medlem längre
Var tog respekt och hänsyn vägen i uppfostran, hm?
2014-06-29

  Bengt VIP
Med käckhet kan man komma långt med fräckhet kan man komma längre
Slå de unga med häpnad och sätt dig själv först!
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP