Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomens Maskros

I din närvaro känner jag mig krympa
Från Stolt och Modig
Känner jag mitt självförtroende vissna
och barndomens maskros blommar
Osäker
Oviktig
Oduglig
Förstår du ens vad dina ord har för mening när du säger dom?
Vad ditt skratt efteråt säger mig?
Ogräset snärjer mig
och säger att jag hör hemma hos dem
i de oönskades bankett




Fri vers av UppätenPotatis
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-29 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

UppätenPotatis