Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PERSONLIG FRIHET




Varför skall man kämpa för att passa in

om man är skapad för att sticka ut?




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-06-30 08:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Personlig frihet, gillas!
2014-07-01

  Anya VIP
Mycket bra frågeställning som jag ställt mig själv många gånger. Vissa gör inte annat än vill synas och andra syns fast de inte vill. Det viktiga är att man trivs med sig själv och inte låter andras sätt att vara mot en påverka vem man är. Svårt!!!
2014-07-01

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en bra fråga...huvudsaken är att man är sej själv...
2014-07-01

  Lena Själsöga Keijser
så skapas helheten
mångfaldsskönhet
2014-07-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det har jag alltid undrat. Så jag sticker ut.
2014-07-01

  Connie
Järnspikar vad bra! Nu har du överträffat dig själv.... igen ;)
2014-06-30

  Lehva VIP
Klockren. En fin uppmaning. ..till alla..kanske särskilt till osäkra ungdomar:-)
2014-06-30

  Erik A Andersson
har läst Dina senaste strofer. Ganska träffande innehåll i flera av dem.
2014-06-30

    Dan Myrbeck
Kloka ord.

Ja har en variant:

Man kan skilja sig utan att vara gift.
Från mängden.
2014-06-30

    ej medlem längre
Gör aldrig om dig! DU är unik!!
2014-06-30

  Lars Hedlin
Håller med dig totalt vännen ;)
2014-06-30

    ej medlem längre
Alla måste vi kämpa för livet är sådant, men vi vilar oss emellanåt!
2014-06-30

  Bo Himmelsbåge
Så sant som det är sagt!
2014-06-30

    Monica Kvist VIP
Jag ägnar mig åt modifierad anpassning när det passar mig, men alltid retar det någon.
2014-06-30

  louisegirl
Så sant
och bra skrivet, vännen
2014-06-30

  Minkki VIP
en aforism :)
2014-06-30

  Åsa Njunjes
Ja, allt detta tillbakahållande för att "passa in" bättre, väck med det!! Bra skrivet!
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP