Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nytaget foto i trädgården


Höstnytt - nej tack !!

 

Jag gick in i en affär härom dagen

och hoppades att kanske hitta

en t-shirt på rea

men möttes i stället

av en stor skylt

där det stod HÖSTNYTT.

 

Skymtade långärmade tröjor

i murriga färger

med allt annat än rea-priser.

 

Vände tvärt i dörren

för jag kan inte gå med på

den här brådskan

som gör att sommaren

ska förvandlas till höst

innan den knappt hunnit börja.




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-30 09:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och snart är det dags
att boka julbord

2014-08-09

  Linda CH VIP
Håller med dig! Hösten är miltals bort.
2014-07-20

  Bibbi VIP
Så skulle jag också ha gjort:-)
2014-07-09

  Lars Hedlin
JA hösten får vänta minst till September
2014-07-01

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, varför ska de alltid börja så tidigt...det är ju fånigt!!!
2014-07-01

  anits VIP
Vi lever i nuet, hösten kan vänta tills fått ha sommar.
Underbar bild!
2014-06-30

  Chawa VIP
Vart har stunden att njuta nuet tagit vägen? Tack för en viktig text om vårt allt mer uppstressade samhälle - skrämmande! Njuter av ditt vackra foto - lugnt och fridfullt står hon där - i sitt livs vackra skapelse i stunden nu...
2014-06-30

    Dan Myrbeck
Instämmer!
Om 10 år börjar väl julskyltningen
redan 15 januari!
2014-06-30

  Anya VIP
Höstnytt i juni....och julpynt i september. Jaa vad gör inte kommersen för att få sälja? Bra bild!
2014-06-30

  Bo Himmelsbåge
Väldigt vackert högsommarfoto... föresten!
2014-06-30

  Bo Himmelsbåge
Jaa... det är typiskt kommersen...!!! Bråttom... bråttom... Det gäller att vara först! Höst innan höst... påsk innan påsk... Jul innan jul... Det är inte alls kul...!
Man vill hinna njuta av årstiderna när de är...!
2014-06-30

  aol
Gud vad jag håller med dej vi lever ju i nuet kram,
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP