Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gör den som inte har nån?

Sch säg ingenting,
viska inte ens,
knip tätt ihop munnen,
och var tacksam.

Vita väggar lyssnar ej,
du får en blick och en filt,
som kväver det sista,
dina ord studsar ut.

Du blir erbjuden rullstol,
utan att kunna sitta,
du får lov att gå hem,
fastän du ej kan gå.

Hur gör den som inte har nån,
ingen som bär,
en stilla undran,
vilken ej uttalas högt.




Fri vers av millans1
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-30 11:15



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Berör! Känner hur viktigt det är att uppleva sig som "hållen".
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

millans1