Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN VALFRÅGA INFÖR NATURLAGEN

Om du fick  välja  mellan en dotter och hennes  mamma,
vem av dom skulle det bli ?

-Dum fråga ! det begriper du väl, om  du har någorlunda
renhetskrav och skönhetsideal, det  blir  ju dottern natur-
ligtvis, för  vem är det som inte  föredrar  färskt  kött och
bra kvalite ?framför härsket och utgånget.

Men du har ju också varit med andra innan.

Visst ! men skillnaden är att jag är " MAN " och  hon bara
en kvinna som gjort sitt på köttmarknaden efter fyllda 40,
ty sådan är nu en gång för alla  naturlagen  instiftad  med
eldskrift på oss alla, där den fördelat de olika förmånerna
ojämlikt, och ska man  ändra  på  det så  får  man  försöka
vara Gud och ändra på naturlagarna.

-Om du säger det här till hennes mamma blir hon hysterisk.

Hysterikor bli de alla under  klimakteriet.

-Du är ju för jävlig !

Inte jag, utan naturen,den ! är för djävlig.

                                               *




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 397 gånger
Publicerad 2014-07-01 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP