Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT SKRÄCKSCENARIO

Nyligen hemkommen från  en  snabb  pubrunda,
hörs  Carolas  könsskrik  från  radion, samtidigt
som plasman visar Babel-Jessicas grinande tand-
kött, som  en  babyanus, och  schyman  hugger  i
andra kanalens partiledardebatt mot patriarkatet,
likt en giftorm i paradiset, undrar man  stilla vad
det var i den där drinken...

                                           *




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-01 20:58



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
de e väll de man inser då man börjar nyktra till,åså fyller man på sin dröm igen
2014-07-02

  Federico Romano
Skräksenariot är vakna upp och hela livet bara är/var en dröm..
2014-07-02

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
tja ! man bör nog tömma glaset innan toalettbesök,men lutar åt att i detta fall är nog ADB.Gustafsson på rätt linje.
2014-07-02

  gunnnar nylund VIP
Tja, vem vet... ngn kanske hade hällt anala steorider i din drink...hu så
hemskt!! Därav den lite giftiga dikten... du får pröva en Coca-Carola nästa
gång... inte så stark... APPLÅD vetja!
2014-07-01

    ej medlem längre
Tror inte du är drogad. Jag ser det också. Men man vet ju aldrig. Kanske bäst så..
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP