Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PROVAR MINA VINGAR!





Flyger hellre
och ramlar ner ibland

Än står så stadigt
att jag inte vågar lyfta




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-07-02 08:33



Bookmark and Share


  RitaBrunner
En fullträff!
2014-07-05

  Alicia Stenfors
Du är modig.
2014-07-02

    ADI Nehlin
Kloka ord
2014-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
Såå bra...håller med dej...
2014-07-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tänkt! Ibland kraschlandar man. Men lär sig alltid något på kuppen.
2014-07-02

  Anya VIP
Absolut...håller med Häggström under. Härlig frihet i texten!
2014-07-02

  Lehva VIP
Håller med dig:-). Trygga människor vågar flyga.

2014-07-02

    ej medlem längre
Med den inställningen upplever man livets alla sidor!
2014-07-02

  Lars Hedlin
Bra där!
2014-07-02

  louisegirl
Precis så..
Så bra skrivet!
2014-07-02

  Connie
Du är ju helt fenomenal! Tack för inspirationen. Jag har nämnt dig i ingressen!
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP