Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLFÄLLIG LÖSNING.








Har ingen vind i seglen

kommer ingenstans


Lite fart måste jag ha

ska skaffa ett par åror




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-07-02 09:28



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Bra där! Lösningen är ibland allt för uppenbar för att ens tas i anspråk.
2014-07-03

  Alicia Stenfors
Så är det. Vi kämpar.
2014-07-02

    ADI Nehlin
Bra inställning, ibland får man ro själv. Mycket väl skaldat
2014-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, back-up måste man ha...
2014-07-02

    Monica Kvist VIP
En rejäl blåsbälg skulle kanske också funka..............
Du skriver jättebra som alltid!
2014-07-02

    Dan Myrbeck
Bra liknelse om att hitta
lösningar i livet.
2014-07-02

  Lehva VIP
Klokt tänkt...fint beskrivet:-)
2014-07-02

    ej medlem längre
Insiktsfulla ord.
2014-07-02

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Flytvästen är effektiv.
2014-07-02

  Ida-Marianne
ja... litet jäklar anamma måste man ha!
2014-07-02

  Lars Hedlin
JA vore inte dumt ibland!
2014-07-02

  KYREUS of Sweden
Åländsk folkvisa:
************************
"Vem kan segla förutan vind,
vem kan ro utan åror?"
2014-07-02

  louisegirl
Ja det behövs nog ibland ;)
Bra!
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP