Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN FÖRLORADE BARNOMSORGEN XXIX

I  ett  översexualiserat  samhälle  som  den civi-
liserade kulturens utbud av moden,
film,litteratur mm genereras en komplexitet
som i sin tur utvecklas  abnormt  till dysplasier.


Barn bör på ett tidigt stadie få en seriös  sexual-
uppfostran för att förmå sig skilja på kärlek och
sexualitet på  sikt skulle  samhället  slippa
alla avarters onaturliga  sexuella  beteende, och
barn  skulle  avlas av kärlek och inte  enbart  på
sexualitetens  förväxlande  kraft, och  om några
inte uppmärksammat barns naturliga beteende,
såtillvida att inte vuxna hindrar dom, så är skill-
naden denna :  att vuxna är  onaturliga och glid-
er allt djupare in i en artificciell  låtsasvärld  där
allt som är naturligt förbjudits och samhället får 
de monster det förtjänat.

                                           *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-02 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP