Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EXORCISTENS MÄSSA

De som  förnekar eller förtränger att djävulen
ibland härbärgerar  er och ansätter er med de
giftigaste lockelser,är mindre trovärdiga än de
som tror på honom, för det  finns  smådjävlar,
stordjävlar, smygdjävlar, svartsjukedjävlar,av-
undsdjävlar,  narcisssistdjävlar,  profitdjävlar,
konkurrensdjävlar,konkursdjävlar,krigsdjävlar
lögndjävlar,konspirationsdjävlar, korruptions-
djävlar.....katalogen skulle kunna  göras  diger,
så det vill till att kalla  på  djävulens  protokoll-
förare.

                                            *




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-02 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP