Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS FLERA TEXTER SOM FLYTTAT

Det finns texter som  så  länge  suttit ,legat
och  stått  och  väntat  på  att  bli  lästa  här
med  empati, respect, tålamod  och koncen-
trerad intelligens,att de till slut inte orkade
längre och flyttade till en mer koncenrerad
sight rörande ämnets  sensibla portal, som
varande mer lämpade.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-03 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP