Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Envar vilken har en trädgård måste vårda den. Dessvärre är den att jämföra med livet, lägenheten och dagen i stort.


Nattlig tanke




Det värsta med en ek
är att den inte är en lönn,
vilken i som lönndom lever.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2014-07-05 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP