Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EEEEEEEEEEEEEEEEEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO-EEEEEEEEGOOOOOOOOOOOOOOO !


EGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGOEGO

Den !  vars  solipsism och transivitism  i sitt  förstel-
nade intellekt i en  narcissistisk  självförgudning ut-
övar på andra, är den  projicering  vilken  tillämpas
av de smutsiga för att  rena sig  på  de  renas bekost-
nad, där  megalomanin  hos  narcissistiska  egon  är
den hypostas  som  utmärker  dess  grandiosa  solip-
sism av solitära  livsbejakelser,och ur den egoistiskt
narcissistiska personlighetens bottenlösa  skikt kan
en grandiost arrogant stil nog så lätt försmäkta i sin
egna självbild, och där låg han nu, Narkissos !  med
sin självförnedrande självömkan i "tyckasyndomlan-
det" med bruten nacke för att han försökte  suga  av
sig själv.

                                               *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-03 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP