Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OLIKA SIDOR




Hon log

på jobbet

där hon hyllades för sin förmåga att kompromissa




Hon grät

hemma

över sin oförmåga att våga gå hela vägen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-07-04 08:13



Bookmark and Share


  Connie
På pricken!
2014-07-05

  walborg
Jag tror att man alltid syns - även det man inte uttrycker syns ...
2014-07-04

  ResenärGenomLivet VIP
Samma sak, fast så olika...mycket bra skrivet...
2014-07-04

    ej medlem längre
Känns igen, verkligen..
2014-07-04

    Dan Myrbeck
Så kan det vara. En egenskap är bra i den ena situationen men inte i den andra.
2014-07-04

  louisegirl
Bra och fint förmedlat!
2014-07-04

    ej medlem längre
En sån klockren beskrivning på våra kluvna jag.
2014-07-04

  Anya VIP
Bra gestaltning här över en människas egenskaper där det funkar och inte funkar.
2014-07-04

  Ida-Marianne
Bra text! Sådana tankar känner man igen...Livet är på det stora hela en kompromiss...
2014-07-04

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-07-04

    Monica Kvist VIP
Du kan verkligen skriva så det träffar rätt! Bra Marita.
2014-07-04

  Sanna i badet VIP
Så bra beskrivet!
2014-07-04

    ADI Nehlin
känner igen mig i det där, väl skaldat
2014-07-04

    ej medlem längre
Mycket bra Marita!
2014-07-04

  Lehva VIP
Oj...så inkännande... Du beskriver ju mig:-).
2014-07-04

    ej medlem längre
Den va bra!
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP