Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNEDSTEG




Jag är en ängel
men det syns inte nu


Gjorde ett snedsteg
glorian föll av

Inlämnad på lagning



Den vita skruden
blev smutsig

Ligger i tvätten




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-07-04 09:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kul!
2014-07-05

  Anya VIP
Jaa ibland får man tvätta upp det goda i sig. alla blir vi smutsiga någon gång. Fina funderingar!!! Fast jag gillar Elisabeth Nilssons kommentar nedan. Tror jag ska göra som hon föreslår och behålla lite fläckar.
2014-07-05

  walborg
Härlig självdistans och humor
2014-07-04

  Monika A Mirsch VIP
Gott format om det svåra ... Applåd!
2014-07-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ingen är fullkomlig...
2014-07-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Mina vingar är smutsiga och glorian sitter på sned. Men det skiter jag i.
Tvätta inte bort allt.

2014-07-04

    ej medlem längre
Felsteg gör vi lite då och då, ingen går felfri genom livet.
2014-07-04

    ej medlem längre
Ett snedsteg är naturligt, bra skrivet!
2014-07-04

  louisegirl
Ja alla tar vi snedsteg i bland..
Bra skrivet!
2014-07-04

    Dan Myrbeck
Även änglar är mänskliga
och behöver ett oljebyte
ibland!
2014-07-04

    ej medlem längre
Ibland måste vi ta snedsteg för att komma framåt.
2014-07-04

  Connie
Ja änglar har också tvättider att passa ibland! Men det är din fina insida som räknas!
2014-07-04

  Maj-Lis VIP
Säkert blir den ren
2014-07-04

  Lars Hedlin
Even angels make mistakes sometime!
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP