Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMVÄNDA ROLLER

Förr ! på den gamla  onda  och  goda  tiden,
var det inga parningsintervjuer direkt utan
det va ba å klubba  ner  nån å slänga upp na
över axeln som vilket vilt byte  som  helst, å
gå till grotta sin å sätta på, idag  är  rollerna
ombytta, då  kvinnorna alltmer börjar ta ini-
tiativet, men  hon  får  nog  börja  träna  lite
skrot först innan hon försöker göra likadant
som  vi  gjorde  förr, på den gamla onda och
goda tiden.
                                       *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-04 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP