Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN FRÅGA OCH ETT PÅSTÅENDE I ETT OCH SAMMA SVAR

Den falska, ohederliga, opålitliga och fega  personen,
ställer alltid en fråga som han redan  besvarat i fråge-
ställningens art, samtidigt som frågan även  kan jäm-
föras vid ett halvt påstående varav  2:a  halvan utgör
själva frågan, dessa mentaliteter är det  lönlöst  offra
energi eller ens en tanke, eftersom avsikten redan är
arrangerad och bestämd i sin  riktning av blockering-
ar, knutar och förträngningar  vilka  till slut kommer
resultera i en psykisk förstoppning och cerebrerande
förstockning, och skulle  någon  i  sin förhastade  vill-
rådighet  av  obetänksamhet  ställa  en konkret  fråga
till en sådan person, kommer svaret utebli, helst som
frågan verkar vara för ärlig.

                                            -




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-04 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP