Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TREVLIGA LÖGNER OCH OTREVLIGA SANNINGAR

Sanningen  är  känd  för  att  vara  en otrevlig
bekantskap,  som   oftast  kommer  objuden,
medan lögnen  är den trevligare  som välkom-
nas överallt,därför ljuger de flesta som hästar
travar, för att inte bli utstötta  ur  den  gemen-
samma ensamhetens gemenskap  där alla täv-
lar i vem som  ljuger bäst  i  trevlighetslögneri-
ets  kodrika  förljugenhet, däri  ensamheten är 
lika stor som deras lögner.
                                      *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-04 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP