Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EXISTENTIELL INTEGRITET

Planen av  att göra  sig  omöjlig, det  beräk-
nande av att  stå  utanför  allt, dess  experi-
mentiella  metoder  av besatthet i att finna
det  nya,okända, det genomskådande mön-
stret  och  förmånen  av  att  ingen  känner
en:  total  integritet  och  ensamheten  som
omöjlig företeelse så  länge  man  är närvar-
ande med sig själv och den ultimata  frihet-
ens valfriheter.
                                     *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-05 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP