Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR EN KRATTA SKOTTAR SNÖ

Med  tanke  på  den  21-årige   daghemspedofilen
som  beräknande  förgrep  sig  på  barn  under lång
tid, så har det gått  upp för  komunalpolitikerna att
det  kanske  inte  bara  är de som befinns vara  i  be-
lastningsregistret  som  kan  komma förgripa sig på
barn, utan  även de som inte förekommer där, ack !
hur dumma i huvudet får  myndighetspersoner bli ?
konsekvenserna  av deras  dumma lagar har nu res-
ulterat i en katastrof  för  många  familjers framtid,
bara  för att lagvrängarna  tänkt  lika  effektivt som
en kratta skottar snö.Åtgärd : Förbjud även de som
inte finns med i polis och belastningsregister  att få
anställning inom barnomsorgen, vilket  får följdver-
kan av att  daghemmen  stängs, för  man vågar inte
anställa någon,och man vet ju aldrig,för det syns ju
inte utanpå vem som skulle  kunna  ha  benägenhet
utföra sådana handlingar mot barn,och de som kan
det måste nog vara förstklassiga skådespelare av en
auntodidaktisk art.
                                            *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-06 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP