Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KALLA FAKTA





Samhället är som en trappa

Många blir nedknuffade



Några gör nya försök att ta sig upp

Många ligger kvar, utslagna





Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-07-06 09:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra!

Läs gärna min

Reinfeldt gillar modern konst
2014-07-07

  Lars Hedlin
JA sådant är livet!
2014-07-07

  Lehva VIP
Så klokt och tyvärr sant beskrivet.
Vi hamnar alla där nere, förr eller senare. Och vi behöver alla hjälp ... förr eller senare.
2014-07-06

    ryttarinnan
sant så sant..
2014-07-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är här
många hårda
bud som tag
ibland följs
ogin lag...
2014-07-06

  Connie
Det ska gudarna veta, hemskt. Det finns ju kolossala berg av utslagna människor! Ett stort mörkertal, som vi inte hör någonting om!
2014-07-06

    ej medlem längre
Den bistra sanningen.
2014-07-06

    ej medlem längre
Ruggigt bra skrivet!
2014-07-06

    ej medlem längre
I dessa tider passar Ebba gröns "
slicka uppåt,sparka neråt".Bra Marita!
2014-07-06

  louisegirl
Ja vårt samhälle idag är tufft och hårt
en del klarar inte av pressen..

Fint förmedlat!
2014-07-06

  Maj-Lis VIP
Ett hårt samhälle
2014-07-06

    ej medlem längre
Det är det som är så fel, alla ska ha den hjälp de behöver. Annars är talet om allas lika värde bara vackra, men tomma ord.
2014-07-06

  Angel of love
Ja tyvärr är vårt samhälle så tufft ibland att alla orkar ju inte.
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP