Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT VARA ÄR INGEN KONST MEN ATT BLI

Att vara en originell  personlighet, där det
individuella  styr  ens  egna  vilja  0ch inte
andras, är  i  en demokrati var och en fritt
förunnat,att däremot "bli" en originell per-
sonlighet  där  det  individuella  tänkandet
styr  ens  handlande, är däremot  en kamp
emot vinden och strömmen som  de  flesta
helst flyter med och låter  sig  styras  av de
okuvligt  hårda  och  manipulerande  polit-
iska vindarna. 

                                    * 




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-06 13:40



Bookmark and Share


    jmn
västanvinden va farlig redan i antiken
2014-07-06

  mare VIP
Sanningens ord!
Måste spara
denna värdefulla
kloka visa dikt!
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP