Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REDAN

sommarlovstomma skolgårdar

ska mottaga nya kullar

människor reser gravvårdar

schemat, det bara rullar

nu har vi kommit hit och dit

och snart ska vi fara hädan

bort från kalender, släp och slit

jag längtar faktiskt redan

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/7 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-06 14:19



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Fint !
Ja tiden/livet rusar verkligen...
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP