Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNLIGHET LÖNAR SIG




Kan jag få lite hjälp?

Det är inte mitt jobb!

Vem kan hjälpa mig då?

Inte jag i alla fall!


Fullständigt meningslöst

Gick till en annan affär

Kan jag hjälpa till med något?
sa en vänlig röst

Blev i samma stund en trogen kund




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-07-07 08:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...så är det...bra skrivet...
2014-07-12

    ADI Nehlin
ja tänk så lite som behövs..med vänlighet kommer man långt, långt
2014-07-08

    ej medlem längre
Ja vänlighet får oss att komma tillbaka.
2014-07-07

    Dan Myrbeck
Bra,
skllnad som natt
å da!
2014-07-07

  Lars Hedlin
JA man kommer långt med lite vänlighet!
2014-07-07

    ej medlem längre
Att bli sedd och respekterad...viktigt!
2014-07-07

  Anya VIP
Jaa märkligt hur en del beter sig. Håller med, sådana affärer går man inte tillbaks till.
2014-07-07

  louisegirl
Så är det, får man ingen hjälp går man därifrån och går inte dit igen.
Service är A och O!
Bra skrivet!
2014-07-07

  Lehva VIP
Att vara vänlig/snäll lönar sig. Dessutom mår man bättre:-)
2014-07-07

  Angel of love
Man bör veta vad service är när man jobbar med människor. Viktigare än va man tro.
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP