Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POET ! ÄR INTE DET LITE BÖGIGT Å FJOLLIGT ?

Poet ! är inte det lite bögigt å fjolligt ?

-Om  jag  hugger  denna  Bic-penna
in  i hjärnan  din,ristar in "kukskalle"
på  din  panna,karvar  ut  ditt hjärta,
slänger  det  åt grisarna  medan  det
ännu slår och avslutar med att klyva
skallen  din i två  delar, får vi  se hur
bögit och fjollit  det är.

                              *




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-07 12:38



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jomenvisst ! men det finns sådana där vars delar av hjärnan är outforskade områden och förfallit till ökenområden,eftersom ingen cerebration vattnat dess hjärnceller.
2014-07-07

  Bengt VIP
Lite knasigt sagt...
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP