Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Markberedning av värld

Himlen som havet.
Livet bryter sig fram.
På världens bord.
Saker att lägga till?
Vilja vandring?

Dess rötter
med
rotfrukter
mer.

Kostcirkelns
innehåll.
Det
som sakerna
gäller.
Det vägarna
och
rummen ger.

Inte vara
lagom.
Inte vara
vakuum.

Steg.
Upptäcka.
Handlingar.
Befolka.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-07 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP