Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behovet av tiden är mindre

På en flotte så söker jag någon
sorts inre frid: Kärlek eller idioti.
Jag söker efter äventyret.
Jag färdas fram till ett här.
Intresserad av att leva mer: Att leva
där jag är.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-07 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP