Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flicka i utbyte mot heroin

Du skrek, sa att Sverige låg bakom detta svek.
Damen från socialen kollade på fadern och sa;

"Sluta nu upp med denna charad,
vi vet alla att denna flicka har farit illa,
att gamla händer innanför hennes kjolkant har pillat".

- Sålde henne för en tia här och där,
vad spelar det för roll? Vi lever ändå alla i misär.


;tystnad:


Idag är han inte längre heroinets slav,
han ligger begravd och är fri från dess krav.




Övriga genrer av Milkteeth
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-07 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milkteeth