Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

femton ord

Är jag ett monster, eller är det så här det känns att vara vid liv?




Övriga genrer av Milkteeth
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-07 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milkteeth