Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UR MIN DAGBOK




Ensam på stranden

Förtvivlad av sorg

Tyckte livet var slut

Grät

Sparkade i sanden

Skrek

Måsarna tystnade
flög bort med snabba vingar

Lugn

Torkade tårarna

Tömde skorna

Körde hem




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-07-08 08:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Alla har vi våra egna sätt att avreagera oss på...skönt när känslorna vänder...
2014-07-12

  Monika A Mirsch VIP
När besvikelsen och leendet möts - blir dikten fulländad.
2014-07-11

  Palett
En fin beskrivning av djup sorg när ord inte räcker till.
2014-07-08

  louisegirl
Berörande!
Bra skrivet
2014-07-08

  Connie
Berörande och stark. Får mig att vilja ta nya tag, tack för det!
2014-07-08

  stig wikman
UNDERBAR POESI.

SORGLIG
MEN ÄKTA.

KRAM.
2014-07-08

    Dan Myrbeck
Ja, vi människor orkar ju ofta
fortsätta kämpa!
2014-07-08

    ej medlem längre
Du ger oss en ögonblicksbild men en hel värld av oändlig sorg.
2014-07-08

  Lehva VIP
Få som sörjer och har sörjt, kan beskriva sorg så vemodigt och starkt som du kan. Du berör.
2014-07-08

  Ida-Marianne
Klokt att ta bilen och fara till en plats där endast måsarna hör om man sparkar och skriker. Sorg måste få ett utlopp... är farligt att kapsla in. Starkt av dig att dela med dig av dina känslor.
2014-07-08

    ADI Nehlin
så fin och berörande
2014-07-08

    ej medlem längre

Stor styrka ur sorgen dock ...
2014-07-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorg lever sitt eget liv. Men livet måste ändå fortsätta. Så känns din fina text.
2014-07-08

  Lars Hedlin
Stark känsla berör!
2014-07-08

    Monica Kvist VIP
Berörande text. På något sätt måste sorgen få sitt utlopp..........
2014-07-08

  WyS VIP
Allt har sin tid även sorgen...men minnena är för alltid kvar!
2014-07-08

  walborg
Sorg
2014-07-08

  Maria Natasja
Sorgligt men befriande...
2014-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP