Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE FAN FÅR DE TÄLTA PÅ DIN GÅRD INTE

Naturen är varken  god eller ond, ej  heller religiöst
eller  politiskt  medveten, den  har  inga  rassistiska
sympatier  och  lider  inte  av  någon  avund, den är
"moraliskt indifferent" trots  detta  faktum  gör alla
arter vad de kan  för att  ta över  så  mycket  de  kan,
titta på maskroserna  hur de  sprider  sig, näss-
lorna, mördarsniglarna, havets glupska vågor som i
sin erosion äter  sig in  på  stränderna och slipar ner
klipporna,  betrakta  de  enorma  träden  i  Thailand
som med  sina rotstammar trängt  in  och över temp-
len "Ta prom temple" mfl....och allt  detta enbart för
arternas instinktiva överlevnadsproccess,vilken inte
har något som  helst  med rasism att göra, detta  ord
kan endast tillskrivas vissa  kategorier av människor
som uppfunnit detta ord för att kunna slänga skit på
varandra, och du som säger dig inte vara  rasist, inte
fan får de tälta på din  gård  inte.
                                                  *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2014-07-08 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP