Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVGÖRANDE BESLUT





Så länge man bara har släppt taget

med den ena handen

så hänger man kvar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-09 08:33



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
...och kan greppa igen.
2014-07-10

  Lars Hedlin
Just så!
2014-07-10

    Dan Myrbeck
Tänkvärd - bra.
2014-07-09

    ej medlem längre
Så sant så!
2014-07-09

  louisegirl
Ja så är det :)
Fint förmedlat!
2014-07-09

  Lehva VIP
Klokt och tappert. Vackert beskrivet.
2014-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP