Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRIGET MOT BARN SJUKA OCH GAMLA

Ett krig ska utspelas  mellan  soldat mot soldat,
inte soldat mot barn, sjuka och gamla  dvs icke-
soldater som civilbefolkning  ej  uttagna i strid
pg  av  ålder, sjukdom  eller  ålderdom.  Var  är
krigsmoralen ? när man  riktar vapen mot civil-
befolkningen ? vad är brott mot mänskligheten
isåfall ? håller alla moraliska värderingar på att
upplösas   till   förmån  för  egoism,  rädsla  och
maktprofit ? ställ irakier, talibaner amerikaner,
israeler,palestinier,ryssar,ukrainare....ja ! samt-
liga som tjänstgör och sponsrar krigsindustrier-
na runt om  i  världen  inför europadomstolen i
Bryssel för "  brott  mot mänskligheten "  precis
som gjorts i Nurnberg mot  nazisterna  efter 2:a
världskriget. Krig mot barn, sjuka och gamla är
ett fegt krig,ett ynkligt krig ett sjukt krig ett för-
virrat krig, som  inte kan kallas krig utan något
ännu vidrigare  vars ord ännu  inte  uppfunnits
då det finns  avskyvärdheter  som  är  obeskriv-
bara.
                                           *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-10 09:23



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
ja,DET ÄR ORÄTTVIS KRIG OCH MYCKET BRA IAKTTAGELSER, JAG LYSSNADE TILL Jan Eliasson biträdande FN-generalsekreterare
som är på semester hemma i Sverige han sade att han hoppas på svenska folket vill samarbeta med FN…

2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP