Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenning Star.

Svenning Star.

Jag drar gardinen mellan mig och den verkliga av världen.

Jag är här i mörkret av ditt slarv.

 

Av uppehälle och lagar nätterna jag tittar igenom gardiner

De många drömmar hade vi en gång under våren.

Nu kan du med grundlighet av en seriemördare

Följ mig bortom kaos uppstod från fönstret.

 

Trumhinnan är avvänjning, de mörka dagarna är över

Väggarna är kontrakterade av värme, över dagar.

Men fortfarande dina ord låter som en tinnitus

Poesi som verkade dras från dikten "propagandist".

 

Kärleken till nästan lockande

Även utan förlägenhet

Göra vänskap och bildar ett gäng av vänner med samma ton.

 Poeter…

 

Lavin av ord som dödar, poesi att mörda med.

En mjältbrand på indexarket, uppdiktat av välbetalda kolonisatörerna med militära epåletter.

 

Varje dag var som ett skepp när träffades av glaciärer, var din textläsning.

Med samma ritual i kvadrat

Att krossa vinklarna

 Min själ och gör mig smulor,

 I Sektens skull.

 

En viskning av vingar fladdrande, flytta en ängel.

 

Jag sover drömmar om nåd och tro.

 

Genom att installera höstens kyla och brännande är bara 48 timmar

Kvar i notsystemet av sommaren.

 

Fortfarande känner behov av att dra en gardin mellan mig

och den verkliga världen

Bara lite, bara för de riktiga timmar.

DE Riktiga åren.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-10 15:34



Bookmark and Share


  klorin
Den här var förbannat bra! Gillar'n starkt…
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP