Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅSIKTERNAS FÖRVIRRADE VÄRLDAR

De  !  sitter  säkert i sadeln eller på tronen
som inte lealöst förfallit till åsikternas opå-
litligt förvirrade världar, utan  adekvat sak-
ligt ur  en  substantiellt  vetenskaplig  rese-
arch  funnit  det  påtagligt  omutbara  i  att
veta, trots  dess  ofta  obehagliga konstater-
ande.
                                 *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-12 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP