Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller : " ENERGIKRIG"


ENERGISKA CEREBRATIONER

...och visst kan man genomskåda  projicerande
manipulerande  ohederliga  intellekt, i  god  tid
innan deras gift gjort verkan och skicka tillbaks
det till avsändaren.
                                         *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2014-07-12 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP