Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL DEM DET BERÖR

Att  sjunka  så   djupt  i  sin  förvirrade  okunskap,
och  tillåta  sig  skämmas  inför  människoaporna,
när  det  är  de  som  ska  skämmas   inför  dig,  är
inte att veta sitt värde  och  sin individuella poten-
tial,och är du förljugen och förföljd,är den genom-
snittsliga orsaken den,att du är avundsvärt beund-
ransvärd, se upp för energitjuvar, de  är  likställda
med vampyrer, de projicerar  sina  dåliga energier
på dig  och stjäl  dina  goda, vänskapslojalitet korr-
umperar i sin nepotism.
                                            *




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-13 07:37



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ignorera
2014-07-13

  Ponkla
Så är det, stött på flera sådana.
2014-07-13

  Per "Läsaren" Sörqvist
Ändå kan man ibland känna sig trygg i deras sällskap. En fälla, kan hända. Din text mig berör.
2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP