Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INDIVIDUALSYSTEMENS HEMLIGA KATALOGISERING

Alla människor  är "onormala" dvs "olika" förutom
de gemensamma naturbehov av vilka  överlevnads-
instinkten bettecknas som " normal "  Att  särskilja
människors beteenden och klassificera  dessa vilka
inte passar in i ett rådande samhällsmönster, är lik-
ställt med det individualsystem nazisterna katalogi-
serade över olika folkslag,och det är exakt vad psyk-
iatrin  arbetar  med :  att sortera bort oliktänkande,
och ang  "Romer"  i Sverige så förekom hemliga reg
i polisens data.

                                            *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-13 08:13



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
That Law is shit ! and its dangerous because facts are hiding and dont like the Daylight.internet is a open universe fore everyone and you can go to any planet you want.
2014-07-13

  Wallpaper punch
Godwin's law in action
2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP